«Не будь як Аверс», - волинські журналісти про черговий скандал з телекомпанією

7
7
«Не будь як Аверс», - волинські журналісти про черговий скандал з телекомпанією
Слова відомої журналістки "Громадського" Анастасії Станко про те, що нею намагався маніпулювати луцький телеканал "Аверс" викликав жваве обговорення у соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше вона заявила, що телеканал "Аверс" звернувся до неї за коментарем щодо волинських солдатів, яких жінка знімала у Стукаловій балці в 2014 році. Однак під час розмови журналіст телеканалу почав розпитувати про мародерство військових і хотів використати її слова, як маніпуляцію.

Про те, що думають користувачі "Фейсбуку" з приводу такої ситуації читайте у підбірці коментарів.

***

Людмила Яворська:

І ще трохи про "Аверс". Якщо, звісно, ще є живі волиняни, яким не шкода часу на цю помийну яму".

***

Мая Голуб:

Ось приклад, як не варто працювати журналістам. ТРК "Аверс" перегнув палицю. Мені соромно за те, що луцький телеканал "Аверс" робить маніпулятивні сюжети. Так не повинно бути. Це не журналістика".

***

Аріна Крапка:

"Я ніколи не думала, що це скажу про медіа. Навіяно постом журналістки Насті Станко про "Аверс", де перекрутили її слова та, як завжди, зманіпулювали фактами, бо про злочини "Айдару" так активно інформацію шукали.
Я завжди відстоюватиму право журналістів на збір інформації, захист джерел інформації, право на те, щоб питати всі сторони конфлікту, коли є війна.
Але ту лавочку, кажуть чимало людей, треба прикрити. Бо це, як російські ЗМІ. І якщо ми на місцевому рівні не будемо реагувати на це, то в нашій професіі вже нема нічого святого. І нам всім має бути соромно, що ми це дозволяємо.
Пропоную, друзі, такий флешмоб на ніч. Про "Аверс". Із хештегом - #будьчесним - #небудьякаверс".

***

Ольга Бузулук:

"Можна звернутись в комісію з журналістської етики, вони особливо нічого не роблять, але дають моральні та рекомендаційні висновки".

***

Катерина Дячук:

"Робіть заяву журналістів про методи роботи "Аверсу", думаю прикладів назбирається про їх діяльність".

***

Святослав Лесюк:

"Настя Станко не купилася. Але її спробували використати втемну. "Аверс" - не просто маніпулятори, але й спекулянти. Поїдьте на "нульовку", в сіру зону, як Настя Станко, а тоді щось видавайте. Або не видавайте нічого. Бо гріш ціна вашим новинам у базарний день".

***

Анатолій Котлюк:

"На жаль, цей допис Насті Станко кардинально нічого не змінить і я взагалі хз, що робити в цій ситуації. "Аверс" непробивний..."

***

Юрій Ричук:

"Хештег "медіапиздота", популярний у Твіттері і ЖЖ, добрався і до нашого рідного волинського Фейсбука. #медіапиздота".

***

Поліна Січевська:

"Я в шоці! Нічого доброго не можу сказати не про про наші місцеві, не про наші СТОЛИЧНІ ЗМІ! Коли ми виберемося з цього політичного лайна?".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запічатали коментарем головної #медіапиздоти. Жгьотє!
Відповісти
це ганебний кінець "телекомпанії" Аверс.
Відповісти
Та х*й його знає, це ж тєлєкампанія...
Відповісти
Всі дружно наїхали на Аверс,я їх не захмщаю,але подивіться усі на себе, на те,як ви усі пишете,і які сторони подаєте,- це теж не журналістика.
Відповісти
Наприклад? Чи так просто гроші Палиці відпрацьовуємо?)
Відповісти
Щому справедливість обурює людей? Хто з вас хоть якусь корисну інформацію подав для волинян? Кожен пропагує те що йому потрібно і вигідно. Успішні та реалізовані люди не мають часу на плітки, а ви всі ними тільки і займаєтесь. Подумайте краще про корисну новину яку б варто написати для людей.
Відповісти
Дуже показова морально-етична підбірка висловлювань від журналістів! Ніхто про тебе не скаже так, як ти сам про себе. Не важливо, чи будеш ти кращий, ніж хтось. Важливо, чи будеш ти кращий , ніж учора. Радійте життю! Давайте більше НОВИН, а не ПЛІТОК волинянам!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні