Луцьку горілку продаватимуть в Німеччині

1
5
Луцьку горілку продаватимуть в Німеччині
Державне підприємство «Укрспирт» продаватиме горілку до Німеччини.

Керівник підприємства Юрій Лучечко домовився про експорт із керівником компанії MAXIFOOD Марко Бокачо, - пише сайт компанії.

Мова йде про горілку «Старожитня», що виробляється у Луцьку. Бокачо зауважив, що ця горілка буде мати великий попит. Причинами назвав якість, смак, доступну ціну та стильний дизайн пляшки.

«Зараз основним завданням нашого підприємства є відновлення його експортного потенціалу і горілка ТМ «Старожитня» є першим важливим кроком на цьому шляху. Це перша горілка державного виробництва, що виходить на європейський ринок. Вірю, що це дуже перспективний напрямок і наша продукція зможе бути конкурентоспроможною, як серед представників української діаспори, так і серед європейських споживачів, для цього в нас є необхідні виробничі потужності, якісна сировина і зручне географічне розміщення» - коментує т.в.о. директора – радник директора ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко.

Наразі готується перша партія експортної горілки.

Також Марко Бокачо наголосив про те, що український спирт надзвичайно якісний та висловив бажання вести переговори про його поставку до Італії та Франції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вiдповiдально пишу вам: нiкому ваша горiлка тут не потрiбна...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні