Лучанин напився у лазні і обмочив машину «швидкої»

1
-3
Лучанин напився у лазні і обмочив машину «швидкої»
Чоловіка після пиятики в луцькій лазні медики не могли “повантажити” у карету швидкої – і мусили викликати активістів Самооборони.

Пригода сталася увечері вівторка, 26 вересня, інформує власкор Волинь24. У лазні, що на Дубнівській 21а, поблизу кафе “Козача левада” один з відвідувачів напився майже до безтями.

Лучанин приблизно 35-річного віку був п’яний настільки, що не міг говорити. Медиків викликав персонал лазні. Невідомо, чи чоловік пиячив у лазні сам, чи його товариство його там залишило.

Лікарі мусили викликати патруль Самооборони на допомогу, тому що не могли самотужки занести його в карету швидкої. Активісти Самооборони у телефоні п’янички знайшли номер його швагра. Утім, той попросив завести нещасного у наркодиспансер і пообіцяв, що вранці його звідти забере.

У кареті швидкої чоловік у несвідомому стані справив малу нужду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди дивився банщик та персонал,тим більше вівторок- лазня тільки для приватних клієнтів? "Хороша реклама" лазні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні