Думали, що пухлина в животі: історія 12-річної породіллі зі Львівщини

6
-6
Думали, що пухлина в животі: історія 12-річної породіллі зі Львівщини
12-річна породілля зі своїм немовлям досі залишаються під наглядом лікарів у Львові, але незабаром уже вирушать додому.

Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на "Комсомольская правда в Україні".

Нагадаємо, в одному з пологових будинків Львова стала мамою шестикласниця. Вона народила хлопчика вагою 2,500.

Як стало відомо, дитина народилася недоношеною (35 тижнів замість належних 40). Лікарі стан новонародженої не коментують, посилаючись тим, що, з огляду на кесарів розтин, і ранній вік мами, наслідків уникнути не вдасться.

Коли Таня завагітніла і стала набирати вагу, на її стан особливо ніхто не звернув уваги. У вересні, кажуть у Бориславі, в школу Таня вже не пішла - погано себе почувала. А незабаром стривожена мати побігла з нею до лікаря. Втім, тривоги також не були пов'язані з вагітністю.

"Скарги були звичайні, чи тонна головний біль, чи то на різі в шлунку. Аня, мама її, тепер уже бабуся, не на жарт перелякалася, коли побачила живіт. Але як повіриш, що твоя дитина в 12 років готується народжувати? І вирішила, що пухлина, помчала до педіатра", - згадують сусіди.

За словами очевидців, першою реакцією на вердикт лікаря був шок. І для Тані, і для її мами, за їхніми ж словами, ця новина стала сюрпризом. "Таня почала набирати вагу, округлилася тільки в останні кілька місяців, ось і не помічали", - виправдовують матір місцеві жителі.

Сім'я Тані вважається багатодітною і стоїть на обліку, як малозабезпечені, у Ганни є статус матері-одиночки.

Втім, мешканці Борислава описують сім'ю так: "Усі маленькі діти завжди нагодовані, доглянуті, охайно одягнені, школу не пропускають - вона за всім спостерігала. Сама Таня вчилася добре - не відмінниця, але за знаннями ні в чому не відставала. А мати її - інфантильна трішки. Може, це і доньці передалося, якесь нерозуміння можливих наслідків інтимних відносин. Ось і вийшло так, що народила дитину в 12".

За словами місцевих жителів, батько дитини погодився взяти на себе всю відповідальність, матеріальне утримання своєї дитини і його матері, але хоче зробити ДНК-експертизу.

Саму Таню, зазначають у міськраді, будуть переводити на індивідуальне навчання хоча б на перший час - інакше доглядати за донькою вона не зможе.

За фактом статевих відносин з особою, яка не досягла статевої зрілості, відкрито кримінальне провадження. Хлопцеві загрожує позбавлення волі до п'яти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Народась - це не вмерла, всім здоров"я і добра, не осуджуйте людей
Відповісти
та треба трохи осуджувати, щоб інші такого не повторили. Ще зовсім дитина . А мати нічого не помічає, Як це можливо??? Та й вступати у відносини з 12- літньоью - це теж трохи ... того...
Відповісти
будете осуджувати-будуть дітей на смітник викидати!!!!!!!!!
Відповісти
Бува... Ні вона перша - ні вона остання.
Відповісти
Народила хлопчика а доглядати має доньку? Маячня...не вірю
Відповісти
В житті буває всяке.Мати-одиначка забігалась в клопотах, вонаж сама дає раду дітям, тай не могла вона очікувати такого подарунка від ще малої доньки!Діти--хіба хтось ходить за ними слідом і бачить чим вони зайняті і де знаходяться?Пішла до подруги, сиджу в дворі,катаюсь на роликах тощо. Не можливо повністю проконтролювати, хтоб що не перечив мені.Добре що ні мати,ні донька не вбили немовля а де двоє,там і троє--як в народі кажуть.Дай Боже тій малій зробити правильні висновки з цієї історії і нехай ростить малятко--нехай їм Бог допоможе!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні