--> Лучани просять посилити патрулювання поблизу гральних закладів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани просять посилити патрулювання поблизу гральних закладів

1
-5
Лучани просять посилити патрулювання поблизу гральних закладів
Лучани просять посилити патрулювання поблизу гральних закладів "Спортлото".

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 26 вересня, - пишуть Волинські новини.

«Один з таких закладів є на Соборності, 32. Місцеві мешканці розповіли, що там постійно збираються молодики, розпивають алкогольні напої, вночі шумлять. А минулого місяця взагалі побили перехожого. Тому прошу патрульних посилити контроль біля таких закладів. Зауважу, що «Спортлото» позиціонує свій заклад, як національну лотерею. Насправді ж це приватна структура з гральним бізнесом», - розповідає голова комісії Олександр Козлюк.

Також він озвучив прохання, аби поліцейські провели спільний рейд з інспекцією праці та податковою інспекцією, мовляв, є інформація, що відбувається порушення трудового кодексу та незаконний продаж алкоголю.

Поліцейські зауважили,що нещодавно склали адміністративний протокол на одне із "Спортлото" за порушення режиму роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо в міській раді приймуть рішення, щоб посилити патрулювання біля подібних закладів або взагалі проігнорують, то вони автоматично визнають гральний бізнес законним. Що суперечить всім законам України. З цьго висновок напрошується сам по собі, ЩО МІСЬКА РАДА ПРИКРИВАЄ ПОДІБНІ ЗАКЛАТИ І ЦИМ ПОРУШУЄ ЗАКОН.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні