--> У Маневичах хочуть поставити пам’ятник бджолі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Маневичах хочуть поставити пам’ятник бджолі

1
9
У Маневичах хочуть поставити пам’ятник бджолі
Маневицький осередок бджолярів пропонує поставити пам’ятник бджолі.

Про це пише видання «Нова Доба».

«З 2008 року Україна займає перше місце з виробництва меду серед країн Європи (з ваговим збором 75 тисяч тон) і четверте у світі», - зазначає голова маневицького осередку бджолярів Сергій Ващук.

Він наголошує, що Маневичі проводять Свято бджоли і меду вже 12 років поспіль.

«Своїм ставленням до бджільництва, маневичани, зокрема і місцева влада, завжди підтримують бджолярів. Тому вважаю доцільним встановити пам’ятний знак її величності Бджолі», - додає бджоляр.

«Думаю, ні бджолярі району, ні місцева влада не стоятимуть осторонь. Щодо місця установки пам’ятного знаку, то тут своє слово скажуть депутати селищної ради. Моя особиста пропозиція – вулиця 100-річчя Маневич біля залізничного мосту, де ми щорічно проводимо Свято бджоли і меду», - резюмує він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото бджоляр грошиків нагріб і став хоч меморіал.Ви,що вже геть з глузду всі вийшли.Ото Ващук став за свої гроші ввійдеш у вічність.Краще поставте памятник поліському лаптю-це буде цікавіше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні