--> Треба, щоб водій не розмовляв з пасажирами, - чиновник про конфлікти в маршрутках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Треба, щоб водій не розмовляв з пасажирами, - чиновник про конфлікти в маршрутках

5
1
Треба, щоб водій не розмовляв з пасажирами, - чиновник про конфлікти в маршрутках
Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк повідомив, що у групу оперативного реагування Луцької міськради за місяць надійшло 25 звернень, що стосувались роботи маршруток.

Про це йшлося 26 вересня під час оперативної наради у Луцькраді.

Анатолій Миронюк зауважив, що 60 % нарікань на роботу маршрутних автобусів не підтвердились, або ж викликали суперечку між пасажиром та водієм.

«Треба, щоб водій просто не розмовляв з пасажирами, бо ці розмови призводять до суперечок. Ми проводимо інструктаж, щоб водії стримано себе вели», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В такому випадку потрібні глухонімі водіі...
Відповісти
Таджиків наберіть водіями...)
Відповісти
В 10 маршруті водій тоже з пасажирами розмовляв коли влупився в камаз на Кравчука? Що той Миронюк з транспортного несе ?
Відповісти
А при чому тут розмовляти чи ні..Це що в цьому проблема? йолкіпалки...А те що вони затискають ноги, руки, не зупиняються на зупинках, то ормозять, що люди травмуються . То це як? Шок??? Треба всіх наших високопосадовців лишити службових авто і зобовязати їздити на муршутках. Можливо вони тоді зрозуміють суть проблеми. Не потрібно, щоб вони мовчали , а щоб вели себе професійно. Дістали.
Відповісти
Наболіло. Маршрутками користуюсь, от і 24 вересня неділя маршрут 24 №7649 орієнтовно в 11 год проїхав від СНУ до школа №5 не зупиняючись на прохання. "Якщо вам треба було вийти то по колу привезу назад через 40-й кв." - такий вердикт хама водія, отже змушені були 3 людей знову зворотньо доїзджати до потрібного пункту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні