--> У Луцьку побільшає маршруток до Липин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку побільшає маршруток до Липин

4
1
У Луцьку побільшає маршруток до Липин
У Луцьку хочуть збільшити кількість автобусів на маршруті № 9а.

Про це йшлося 26 вересня під час оперативної наради у Луцькраді.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Анатолія Миронюка, у групу оперативного реагування міськради надійшло дев’ять дзвінків, що стосувались порушення графіків руху маршруток.

«Їх скрупульозно розглядають. Були скарги на маршрут №9а. Ми розглядаємо добавлення ще двох автобусів. Навантаження по селу Липини дуже велике і ми будемо просити добавити автобуси», - підсумував чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже пора тролейбусну лінію прокласти в Липини.
Відповісти
Маршрут становится всё более популярным....
Відповісти
А 32 або 233 маршрут не можна відновити, щоб з Липин можна було доїхати до Ковельської, чи з Ветеранів до Ковельської, Львівської, а то був нормальний маршрут, то взяли відмінили(((
Відповісти
Начальник транспорту Анатолій дебіл чи хто ? Що продукує зв'язківець маршрутку 9 а. А читав гівнюк статистику аварій маршруток АТП 10 701.Презентації проводить .Хай проїдеться на зламках АТП 10 701 номером 9 а - один круг в памперсі для сили духу розвику і покаже сухим -прдемонструє ,що їхав в таксі ,а не в гараджу на цвинтар в гробовозці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні