--> На Закарпатті грибників били всім селом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Закарпатті грибників били всім селом

4
16
На Закарпатті грибників били всім селом
У Закарпатській області місцеві жителі напали на городян, які приїхали збирати гриби в їхній ліс. Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на портал Новини Закарпаття.

За словами жителя міста Виноградів Степана, 21 вересня 13 осіб вирушили збирати гриби в Межигірський район. Учасники походу розділилися на дві групи, які через певний час втратили зв'язок один з одним. Потім, за словами Степана, вони почули кілька вибухів петарди - жителі довколишнього села подавали так сигнал до "збору громади" селища, після чого машини городян були заблоковані селянами на дорозі.

"Перше питання з натовпу до нас пролунало: "Кому грибочків захотілося?" А далі посипалися удари на нас. Кулаками, ногами, палицями і всім "арсеналом", що був у них при собі. Ніхто не дивився куди б'є. Навіть лежачих не шкодували. Я отримав удари по всьому тілу, навіть у пах", - розповів Степан.

Одного з туристів бив натовп у 15 осіб. При цьому одна з місцевих мешканок закликала земляків підпалити автомобілі городян і скинути машини в канаву.

За словами Степана, раніше жителі села вже нападали на туристів і грибників.

"Але чомусь ніхто не заявляв у поліцію. Мабуть раділи, що залишилися живі", - висловив він думку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аби вони ще так вирубування лісу відстоювали
Відповісти
У местных - другая версия. Селяне утверждают, что двое приезжих грибников были выпившие и хотели отобрать корзинку с грибами у их земляка. "В Слободе не живет 500 человек, там всего две сотни жителей, не могли же они все напасть на тех виноградовцев", - сказали "Стране" в госадминистрации Межигорского района.

"Приезжих было 12 человек, сначала они отобрали корзинку с грибами у встретили в лесу нашего человека, который нес сумку грибов. Насмехаясь, предложили отдать по-хорошему или за 50 гривен, а после его отказа просто отлупили, чуть не проломили голову. За него заступились односельчане. Сейчас страшно в лес соваться, даже у детей грибы отбирают", - утверждает Виталия Подберецкая из Слободы. https://strana.ua/articles/rassledovania/94897-hribnye-vojny-v-karpatakh-eto-vojna-ili-tikhaja-okhota-u-nas-kak-vtoroj-donbass.html
Відповісти
я сомніваюся що люди зібрались так бить грибників просто що ті собирають був привід
Відповісти
Так просто грибарів , не б'ють.



Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні