--> У Луцьк прийде відомий ведучий Андрій Куликов | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьк прийде відомий ведучий Андрій Куликов

0
-2
У Луцьк прийде відомий ведучий Андрій Куликов
Відомі журналісти Громадського радіо Андрій Куликов та Наталка Соколенко проведуть у Луцьку прямі ефіри та лекції.

Ефіри можна послухати наживо у Луцьку. Журналісти працюватимуть у Молодіжному центрі Волині (Луцьк, Градний узвіз, 5) 7-8 жовтня з 10:00 до 12:00 год, повідомили на Громадському радіо.

У цей же час ефіри можна буде лухати на hromadskeradio.org.

«Ми хочемо дізнатися, що насправді хвилює всю Україну та чим живуть люди у Луцьку. Ми вважаємо, що кожен має право висловити свою думку і тому ми надаємо людям таку можливість» - кажуть автори ідеї.

Під час ефірів говоритимуть про:

- вибори мера в Луцьку.

- перешкоджання журналістській діяльності.

- Луцьк культурний та фестиваль Meridian Lutsk.

- вибори в ОТГ і госпітальної округи.

- бурштин та багато іншого.

Крім того, 7 жовтня 17:00-19:00 у Молодіжному центрі Волині, Андрій Куликов проведе Лекцію «Як створити і використати «Вікно Можливостей»?, а з 15:00 до 17:00 Наталка Соколенко розкаже «Як писати блог, щоби вас читали?».

Ефіри відбудуться в рамках масштабного проекту «Громадське радіо у твоєму місті», в якому журналісти Громадського радіо вирушають в поїздку по Україні. Вони хочуть надати незаангажовану платформу для виступу місцевим активістам, владі та лідерам думок, а також зустрітися зі своїми слухачами та відповісти на всі ваші запитання.

Окрім того, як зазначать організатори така акція Громадського радіо стане частиною мистецького фестивалю Meridian Lutsk.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні