Лучани перекривають труби, бо не хочуть платити за тепло

2
-2
Лучани перекривають труби, бо не хочуть платити за тепло
У новому десятиповерховому будинку «Діамант», що на вулиці Дубнівській у Луцьку, у десятьох квартирах опломбовані теплові вводи.

Про це говорили на засіданні постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - пише «Волинська правда».

За словами мешканців, зараз вони не проживають у квартирах, тому перекривають подачу тепла. Проте компанія «Луцьктепло» вважає такі дії порушенням законодавства.

На думку тепловиків, опломбовані вводи в деяких квартирах порушують права інших мешканців, які платять за тепло. Вони наголошують, що при будівництві «Діаманту» була умова, що опалюються не окремі квартири, а весь будинок.

«Ввводи на ці квартири повинні бути розпломбовані. Я розумію, що хтось хоче зекономити , тому ви повинні розглянути варіант укладення договору з надання теплової енергії з ОСББ, а не з кожним квартиронаймачем. А тоді вже нехай це буде їх внутрішньою проблемою», – зазначив голова комісії Андрій Козюра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы вообще один счётчик на весь город поставьте....
Відповісти
Люди платити не мають чим. Не робіть комунізму,чого вони мають платити за всіх.Правильно.Половину Луцька не платить і нормально себе почуває.Хто дурний платить,то ще й наказаний. Мені також така сума непосильна.Дозвольте поставити моє опалення.Не хочете,бо вам невигідно.Тоді всі перестанемо платити,бо не маємо чим.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні