--> «Живу заради них», - волинянин виховує четверо дітей після смерті дружини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Живу заради них», - волинянин виховує четверо дітей після смерті дружини

1
12
«Живу заради них», - волинянин виховує четверо дітей після смерті дружини
На Волині «батько-одинак» сам виховує чотирьох дітей.

Житель села Угриничі Любешівського району Олександр Сацик встигає виховувати дітей і доглядати за чималим господарством, - повідомляє газета "Нове життя".

Чоловік зі звичайної селянської сім’ї, навчався в Угриничівській школі, два роки прослужив в армії біля населеного пункту Старичі (Львівська область).

Затим Олександр Сацик влаштувався на першу роботу в Седлищенський дитсадок «Ромашка», де пропрацював чотири роки на посаді кочегара, а ще одночасно там був і слюсарем. Далі, через певні життєві обставини, він почав працювати в районній дорожній службі, де після п’яти років щоденної праці потрапив під скорочення.

Дружина працювала бухгалтером у ДП «Любешівське лісомисливське господарство», а ще паралельно навчалася у Львівському університеті на заочній формі.

Життя щасливої і на той час уже багатодітної сім’ї Сациків кардинально змінилося, коли на світ з’явилася четверта дитина.

Одразу після пологів жінка дуже захворіла.

«Дружина три роки була прикута до ліжка. Щодня протягом цих трьох років ми щиро надіялися на її одужання. Куди тільки не зверталися по допомогу. От тільки не було жодного покращення, а хвороба продовжувала прогресувати. Надто важко було дивитися на дружину, яка щодня мучилася, і найгірше те, що ми нічим не могли їй допомогти. Відколи вона захворіла, теща забрала її та найменшу дитину "на годування"... до себе Все-таки одного дня дружини не стало.

Зізнаюся чесно, певною мірою ми розуміли, що таке може статися в будь-який момент. І діти теж це добре знали. От тільки надто важко змиритися з такою долею», - розповідає чоловік.

Однак чоловік не здавався, а, навпаки, робив усе для того, аби його діти були щасливими.

Найменший Роман, доки ходив у садочок, то проживав у бабусі. А старші троє дівчаток - разом із татом, допомагали йому в усьому.

"У найважчі хвилини мене рятували діти. Заради них і живу", - каже Олександр Сацик.

Наразі ж старші дівчата - Діана та Валя - навчаються у Волинському ліцеї-інтернаті, Богдана ходить до шостого класу місцевої школи, а Роман цьогоріч став першокласником.

Окрім того, чоловік, щоб забезпечити дітей тримає чимале господарство.

«Тримаю корову, коня, двох бичків та птаство. А ще багато землі обробляю. Цього року посадив десь біля гектара картоплі та орієнтовно два гектари зернових посіяв. Щоправда, аби всьому самотужки лад давати, придбав для власних потреб техніку: трактор та комбайн. Одним словом, всього вистачає, от тільки одного немає. Але того вже ніхто не верне...» - розповідає багатодітний тато.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я сам живу з Чотирма дітьми , старшій тільки 13років , соцдопомоги не отримую,Що робити мені ??, офіційно і не офіційно не працюю.Де брати допомогу навіть не уявляю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні