--> «Аверс» і «Волинські новини» - жовта преса, - Гунчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Аверс» і «Волинські новини» - жовта преса, - Гунчик

10
7
«Аверс» і «Волинські новини» - жовта преса, - Гунчик
Голова ОДА Володимир Гунчик звернувся до телеканалу «Аверс» та інформаційного агенства «Волинські новини» з проханням об’єктивно висвітлювати інформацію, інакше ОДА перестане з ними співпрацювати.

Про це йшлося 25 вересня під час оперативної наради в ОДА.

Голова ОДА Володимир Гунчик нагадав, що «Аверс» і «Волинські новини» спотворили інформацію про закриту нараду в ОДА, мовляв, очільник Волині виставив журналістів за двері, запросивши на неї лише «своїх».

«Ми не планували розглядати земельні питання розподілу земель для АТОвців. Це інформація висосана з пальця. Для чого було приводити людину і використовути її?» - обурився голова ОДА.

Він наголосив, що не можна так спотворювати інформацію і видавати її в медіапросторі.

«Мало того, що збрехали про суть наради, так це ще й поведінка» Я принципово не даю коментарів «Аверсу» так ще й перестану «Волинським новинам». «Аверс» і «Волинські новини» - два видання, які є явними факторам жовтої преси. Там скажеш букву А, а вони видають Б. З контексту вириваються слова, перекручуються. Ще треба було добавити, що голова побив журналістів. Як ви будете потім дивитись в очі людям?» - сказав Володимир Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті хоч хтось побачив, що Аверс і Волинські новини - жовта преса.
Відповісти
Незабаром, у відповідь на численні прохання громадян, в адміністрації створять організаційний комітет з побиття УКРОПу і таки втілять задумане у життя...
Відповісти
Палицюківські видання - вони такі....
Відповісти
на Волині усі видання є фактором жовтої преси, відрізняються лише олігархи котрі ними володіють.
Відповісти
Адекватна відповідь.
Але для чого опускатись до рівня жовтої преси, коментувати. Це неварто робити, хіба, як в народі кажуть "На злодії шапка горить"
;)
Відповісти
А як це не коментувати? Залишиш без відповіді і люди будуть думати, що те , що каже ВН і Аверс - правда! тут по гарячих слідах відразу треба реагувати!
Відповісти
Замовити той укроп разом з його виданнями
Відповісти
Дуже правильно "На злодії шапка горить"! Володимире Петровиче немає порядку в прес-службі ОДА, видаляють коментарі. Грубе відношення до людей ( виросли крила).
Відповісти
Ці , так звані видання просто смітники, які вже майже на задвірках історії .
Відповісти
Немає порядку в прес -службі ОДА ( грубе відношення).
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні