--> Тести, подарунки, фотозона: у Луцьку провели День краси. ФОТО* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тести, подарунки, фотозона: у Луцьку провели День краси. ФОТО*

0
2
Тести, подарунки, фотозона: у Луцьку провели День краси. ФОТО*
У ТРЦ "ПортCity" лучанкам влаштували справжнє свято - День краси.

Чимало корисної інформації можна було дізнатися протягом суботи, 23 вересня.

ТРЦ «ПортCity» не втомлюється дивувати гостей та влаштовувати для них неймовірні свята та корисні майстер-класи. Так, на День краси кожен міг знайти для себе щось цікаве й натхненне. Зокрема, косметологи бренду Artistry розповідали про міфи, які є щодо догляду за шкірою. Також вони презентували косметику показували доволі цікаві тести, наприклад, пудру, яка не розчиняється у воді.

Підготували вони для учасників й подарунки. Тож усі гості мали нагоду спробувати на собі косметичні процедури й виграти крем для рук.

Лектор компанії «Eat Fit» розповів про правила здорового харчування, адже саме це запорука краси та здоров’я. До слова, й косметологи підтвердили, що від правильного раціону залежить й шкіра обличчя.

MZM models продемонстрували новинки сезону від відомих брендів. Зокрема відбувся показ жіночої та дитячої осінніх колекцій. Маленькі моделі викликали неабиякий захват у гостей свята, адже дитяча краса – неповторна.

Також під час свята діяла ніжна фотозона та працював фотограф, тому усі волинські красуні мали нагоду отримати світлину на пам'ять про День краси у «ПортCity».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні