--> Вимкнув газ, повідрізав батереї: у Луцьку неадекват руйнує будинок своєї дружини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вимкнув газ, повідрізав батереї: у Луцьку неадекват руйнує будинок своєї дружини

6
-2
Вимкнув газ, повідрізав батереї: у Луцьку неадекват руйнує будинок своєї дружини
У Луцьку неадекватний чоловік вимкнув у домі газ, відрізав батерії та електропроводку.

Про це написав на своїй сторінці в "Фейсбуці" Олександр Ніколайчук.

Так, ГФ "Самооборона Волині" виїхали на виклик на 4-ий Малоомелянівський провулок разом з патрульними поліцейськими уночі 22 вересня.

З'ясувалось, що у помешканні чоловік, 1942-го року народження. Він систематично зловживає алкоголем. Через що робить неадекватні речі.

"Зачиняє дружину, в будинку чи, навпаки, зачиняється сам, не впускаючи її у помешкання; повимикав у хаті газ, воду, пообрізав в окремих місцях батареї опалення, електропроводку; повкручував у вікна саморізами, щоб не вчідчинялися", - йдеться в дописі.

Так, неадекватний чоловік руйнує будинок, на який заробляла дружина роками, працюючи в Італії, до стану не придатного для проживання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба все на х """ відімкнути..""бо дружина заробляла а воно неміч..піть ...куріть..бухать....от такий толк з наших УКРАЇНСЬКИХ ..якихось та й чоловіків..Р.С..тошнить))))
будьте всі здорові!!
Відповісти
дружина заробляє..бо старається..а воно алкашня...як шкода таких жінок..які так не зрозуміли ..ХУ ІЗ ХУ....воно ще і бухає за її рахунок..бо ж слабе немічне і взагалі....
П.С,..
влаштовуйте своє життя при можливості..ТУТ вам влаштувати його НЕМА З КИМ.на жаль..
Відповісти
Ну адекватність також втрачати не потрібно. Не всі чоловіки алкашня, як і не всі жінки повії.
Відповісти
Якого ... ці самооборони і варти лізуть у приватне життя людей??? Майдан вже давно закінчився - валіть в АТО герої! Вас там чекають...
Відповісти
не всі..я і не мряла всіх під одну лінійку..але якщо отак склалось..то треба жінці робити висновки..не з добра вона туди поїхала..я сама була за кордоном 2 місяці на роботі.хай воно пропаде все пропадом..там ти ніхто нікому не потрібен -РАБ..просто шкода жінку що таке неблагодарне користується її працею..дуже і дуже не легкою працею..
Відповісти
вам завтра пізда !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні