--> Тоня Матвієнко та лазерна дискотека: у Шацьку відгуляли День народження селища | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тоня Матвієнко та лазерна дискотека: у Шацьку відгуляли День народження селища

0
3
Тоня Матвієнко та лазерна дискотека: у Шацьку відгуляли День народження селища
У Шацьку відсвяткували День селища.

У четвер, 21-го вересня, відзначали не тільки День народження населеного пункту, а й храмове свято, - повідомляє "Район.Шацьк".

Вітати шачан зі святом традиційно приїхали поляки: віце-староста Влодавського повіту Адам Панасюк, директор комплексу професійних шкіл Євгєній Омельчук та керівник пожежної служби у Влодаві.

Приємним сюрпризом для шачан стали віршовані вітання дуету Шацької об’єднаної громади: заступника селищного голови Віталія Яльницького та секретаря селищної ради Людмили Цевух.

Чого тільки не було у програмі святкування: виїзна торгівля різноманітними смаколиками, дитячі ігри та розваги. Також організували для жителів цікавий фотоквест.

Призи від селищної ради отримали жителі селища, які в цей день святкували ювілеї.

Також для жителів був організований розіграш лотереї, призи для якої були придбані за кошти селищної ради, спонсоровані підприємцями району та подаровані фондом народного депутата України Степана Івахіва «Патріоти Волині».

До речі, від імені нардепа привітати шачан приїхав голова благодійного фонду Денис П’ятигорець. Він же і представив шацькій публіці спеціально запрошену зірку вітчизняної естради – Тоню Матвієнко.

Увечері ж для молоді організували дискотеку та лазерне шоу, спонсором якого стали маєток «NESTER-HOUSE» (село Світязь) та громадська організація «Квітка Полісся».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні