--> На Прикарпатті менше труяться грибами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Прикарпатті менше труяться грибами

0
2
На Прикарпатті менше труяться грибами
На Прикарпатті п’ятеро людей отруїлися грибами. Для порівняння, на Волині цього сезону отруїлося вісім людей, на Рівненщині - 10.

В селі Клубівці, Івано-Франківської області внаслідок неправильного приготування грибів отруїлись троє людей,- пише Галка.

Потерпілий громадянин, 1979 року народження, знаходяться у важкому стані в обласній клінічній лікарні в Івано-Франківську на гемодіалізі. Потерпілі 1985 та 1945 року народження знаходяться у тому ж лікувальному закладі у стабільному стані.  Про це сьогодні, 22 вересня, IA ZIK повідомили в управлінні цивільного захисту населення ОДА.

Подібний випадок стався і в Калуші. Від чергової Калуської ЦРЛ поступило повідомлення про те, що в реанімаційне відділення лікарні поступили громадянка, 1976 року народження та її син, 1999 року народження. Попередній діагноз: отруєння грибами.

Знаходяться в відділенні реанімації. Стан середньої важкості. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/09/22/na_prykarpatti_pyatero_lyudey_v_likarni_cherez_otruiennya_grybamy_1172431
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні