--> Бив електрошокером, ґвалтував та різав: рівнянин знущався з дівчини в орендованій квартирі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бив електрошокером, ґвалтував та різав: рівнянин знущався з дівчини в орендованій квартирі

7
-2
Бив електрошокером, ґвалтував та різав: рівнянин знущався з дівчини в орендованій квартирі
На орендованій квартирі у Рівному чоловік зґвалтував дівчину.

У ніч на 19 вересня, на орендованій квартирі, нікого окрім потерпілої та зловмисника не було, - повідомляє прес-служба ГУНП у Рівненськійй області.

Хлопець взяв свій ніж, електрошокер та пішов до сусідньої кімнати, де спала дівчина. Коли вона намагалася захиститися, нападник застосував електрошокер, а потім почав різати сусідку ножем. Коли дівчина втратила сили чинити опір – зґвалтував її. Після цього зловмисник відкрив газові конфорки на кухні та втік.

Втім, потерпіла знайшла в собі сили та викликала поліцію. Правоохоронці, які прибули на місце події викликали "швидку" і розпочали пошуки зловмисника. Його вдалося затримати у лісі на території зони відчуження. Каже мав намір покінчити життя самогубством зістрибнувши з 150 метрової вишки.

«Ми повідомили йому про підозру за вчинення злочину передбаченого частиною 1 статті 152 Кримінального кодексу України, тобто зґвалтування із застосуванням насильства, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Слідчі клопотатимуть про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За вчинений злочин він може на п’ять років потрапити за грати».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В смислі:він може!?А що є варіант що ще й не може?
Відповісти
Санкція статті передбачає термін до 5 років позбавлення волі. Але це дуже неправильно, тому що аналогічні терміни призначають і за крадіжки. За таке звірство мінімум років 9-10 потрібно давати!
Відповісти
За таке звірство_в розхід!!! Чим більше розстріляють,тим скоріше чистішим стане суспільство.
Відповісти
То є правда....
Відповісти
до 5 років, це значить і на рік може, а може і умовно...на жаль..
Відповісти
Це піздєц 5 років, ви шо сірйозно, шо це є для такого ублюдка, 10 мінімум
Відповісти
Які п'ять років, каструвати сволоту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні