--> Ігор Поліщук може заплатити 25 тисяч гривень за наклеп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ігор Поліщук може заплатити 25 тисяч гривень за наклеп

8
4
Ігор Поліщук може заплатити 25 тисяч гривень за наклеп
У п'ятницю, 22 вересня відбулось чергове засідання суду у справі двох депутатів – Петра Нестерука та Ігоря Поліщука.

Ігор Поліщук вже тричі не з’являвся до суду, а на минулому засіданні суд взявся до розгляду справи, - про це повідомляє видання "ВолиньPost".

Нагадаємо, депутат Ігор Поліщук на своїй сторінці у мережі Facebook 30 травня публічно звинуватив Нестерука у торгівлі фальсифікатом, несплаті податків та обкраданні бюджету. Нестерук натомість подав до суду, вимагаючи визнати інформацію недостовірною, спростувати її та сплатити йому 25 тисяч гривень моральних збитків.

Петро Нестерук каже, якщо суд задовольнить клопотання, він передасть кошти на благодійність - у дитячий будинок у Луцьку.

Адвокат Нестерука Павло Черніка розповів, чому позивач обрав саме 25 тисяч гривень моральних збитків.

Мовляв, той зауважив, що одним із перших питань, яке підняв Поліщук, почавши виконувати обов'язки міського голови, було збільшення йому заробітної плати. Тож, він поцікавився призначеною сумою. Вона виявилася близько 1 тисячі доларів, тобто, 22-25 тисяч гривень. Тому депутат вважає, що для Поліщука не буде надто обтяжливим стягнення однієї зарплати.

Під час засідання допитали декількох свідків з обох сторін. Зрештою, у засіданні оголосили перерву до 14:30 10 жовтня у зв’язку з необхідністю виклику ще одного свідка відповідача, який не з'явився у суд нині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Ігор Поліщук може заплатити 25 тисяч гривень за наклеп"
А може і - не заплатити.
Відповісти
У стероїдного бройлера нема стільки грошей. Побіжить до Петровича клянчити.
Відповісти
Поліщук - дрібязкова людина. Не обовязковий, брехун, гнилий чоловік. Що з нього візьмеш, крім аналізу сечі?
Відповісти
Очевидно, ви мали на увазі "стерилізований бройлер"? Тобто, кастрований?
Відповісти
Маю досвід з судових позовів до мене моїх "клієнтів". На "моральні" збитки не існує документів. Слово до діла не прикладеш. Тут краще було офрмляти матеріальними збитками. Затримкою товарообігу і реалізації. Можна пред*явити позов за втрату здоров*я ( рецепти придбаних ліків тощо), а тут... Нестерук може виграти 3-5 тисяч гривень.
Відповісти
Головне інше, що школяр Петровича, якого хочуть зробити мером є брехуном і наклепником, виконує діі несамостійно а під диктовку директорії
Відповісти
То Саші 40 "градусів", який постійно клянчить, треба відмовляти, то от тепер ше за радника з претензіями платити доведеться. Одні витрати, блін, одні витрати...
Відповісти
А, кстаті, да! Міг би за ті гроші провести якийсь день Балки... Так звані, наїБалки)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні