--> Волиняни не хочуть служити в армії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни не хочуть служити в армії

3
-2
Волиняни не хочуть служити в армії
На Волині - недобір на строкову службу.

У п'ятницю, 22 вересня, відбулося розширене засідання ради оборони області під головуванням керівника патронатної служби облдержадміністрації Бориса Кондратюка, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Так, за словами військового комісара обласного військомату Романа Кулика, завдання на ІІІ квартал поточного року становить 200 чоловік, призвали – 115.

Найкращі результати продемонстрували Нововолинський, Володимир-Волинський військомати, виконавши план на 80 %.

В той же час, вкрай низький рівень виконання поставлених завдань у Камінь-Каширському, Ківерцівському та Шацькому військоматах – лише 23-25%.

Що ж стосується контрактної служби, то у вересні не відправили жодного бійця з Горохівського Локачинського, Маневицького, Камінь-Каширського, Старовижівського та Шацького районів. Окрім того, призов офіцерів запасу в Україні в цілому складає 3 тисячі чоловік, що втричі більше, ніж було у червні поточного року. Тому плановий показник для Волині становить 29 осіб, наразі призвали 18.

"Такий низький рівень виконання планових показників пов’язаний із відсутністю громадян за місцем прописки, їх переїздом за кордон, у багатьох є відстрочка тощо. Призивають чоловіків до 43 років, але в цьому віці вони вже мають цілий «букет» захворювань. Знаковим є те, що серед охочих піти на військову службу, чимало жінок", – повідомив Роман Анатолійович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо ж тут хотіти....
Відповісти
Сини Гунчика в перших рядах.
Відповісти
Кличуть в армію щоб захищати тих що нас грабили 25 років і зараз граблять.Хай вони самі і захищаються..Їх дітей ні в якій армії немає, вони по курортах та в Майамі бешкетують.А ви дурні йдіть в армію бо для вас обовязок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні