--> У Луцьку пропонують облаштувати пункти прийому склотари | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку пропонують облаштувати пункти прийому склотари

1
-2
У Луцьку пропонують облаштувати пункти прийому склотари
Член луцького міськвиконкому Ігор Алексєєв запропонував замість наметів на газонах облаштувати стаціонарні пункти прийому склотари.

Про це йшлося під час засідання міськвиконкому 22 вересня, - повідомляє "Конкурент".

Міськвиконком розглянув проекти рішень, які стосувались дозволу підприємцю поставити два намети на вулицях Січова,1 та Потапова 7 а, в яких мали облаштувати пункти прийому склотари.

Член міськвиконкому Олександр Сервантович сказав, що зовсім нещодавно зробили пішохідні майданчики, і коли буде йти прийом склотари, то автівки, які там їздитимуть, розіб'ють їх. До того ж там буде повна антисанітарія.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай сказала, що цей намет буде встановлюватись лише зранку, і забиратимуть з того місця вже ввечері.

Член міськвиконкому Ігор Алексєєв зазначив, що нехай людина працює, але все ж варто змінити формат цієї роботи, а саме облаштувати в місті стаціонарні пункти прийому склотари, а не розташовувати будь-де намети.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад додав, що зазвичай на місці, де приймалася склотара, лишалося багато бруду.

Врешті члени міськвиконкому не дали дозволу на розміщення наметів на вулицях Січовій, 1 та Потапова 7 а.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ітого пункти закрили, стаціонарні пункти не встановили. І?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні