--> Вусенко вкотре подала до суду на луцьку мерію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вусенко вкотре подала до суду на луцьку мерію

3
0
Вусенко вкотре подала до суду на луцьку мерію
Депутат міськради Юлія Вусенко подала до суду на Луцьку міську раду із проханням визнати її «повторне» звільнення з посади 6 липня протиправним та скасувати відповідні пункти прийнятого рішення.

Після постанови апеляційного суду Львівської області від 4 липня про поновлення Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради, 6 липня 2017 року рада прийняла рішення №27/4 «Про втрату чинності рішення ради», - повідомляє "ВолиньPost".

У 1 пункті рішення йшлося, що рішення від 15 березня 2017 року «Про припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Вусенко Ю.В» втратило чинність. Проте у пунктах 2 та 3 передбачалося дострокове припинення повноважень секретаря Вусенко та звільнення її з посади того ж таки 6 липня.

Тож у позові Вусенко просить визнати протиправними та скасувати пункти 2, 3 рішення Луцькради №27/4 від 6 липня 2017 року.

Проте на перше судове засідання представники Луцькради не з’явилися. До суду надійшло клопотання із проханням перенести засідання у зв'язку із проведенням виконкому. Позивач не заперечувала, тож розгляд перенесли на 11:30 20 жовтня.

Цікаво, що наприкінці серпня виконком призначили на 20 вересня. Проте вже 15 вересня, коли було відомо про судовий розгляд, у міськраді ініціювали перенесення виконкому саме на день суду.

Нагадаємо, у березні 2017 року луцькі депутати звільнили з посади секретаря Юлію Вусенко. І Луцький міськрайонний суд, і Львівській апеляційний своїми рішеннями зобов'язали раду поновити жінку на посаді, однак цього досі не сталось.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як же ти замучила. коли ти заспокоїшся?
Відповісти
Тримайтесь ,пані Юля,Ви з народом-- народ з Вами.
Відповісти
БИЙ ЖИДОУКРОПІВ У ВИКОНКОМІ-РЯТУЙ ЛУЦЬК!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні