--> На Волині чоловік обікрав чотири церкви, бо хотів помститися «московським» священикам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік обікрав чотири церкви, бо хотів помститися «московським» священикам

6
6
На Волині чоловік обікрав чотири церкви, бо хотів помститися «московським»  священикам
На Горохівщині знайшли злодія, який обікрав храм.

20 серпня цього року він вдерся до храмів сіл Квасів і Охлопів, що відносяться до Мар’янівського благочиння, - повідомляє "Волинь-нова".

Щоб потрапити у Спасо-Преображенський храм, злодій вийняв вікно. З церкви виніс невелику суму грошей із храмової карнавки для пожертвувань та сейфу.

Таким самим чином він вдерся й до Свято-Миколаївського храму у Охлопові. ОДнак звідти довелося піти з порожніми руками.

Правоохоронці розшукали зловмисника. Ним виявився 40-річний житель села Княже сусідньої Львівщини.

У ході досудового розслідування чоловік зізнався, що у травні цього року від його рук потерпіли ще й Свято-Покровський храм у селі Пірванче, звідкіля виніс 150 гривень і чотири пляшки вина, і Аннозачатіївський храм у селі Підбереззя, в котрому поживився 180-ма гривнями.

У селах зазначають, що молодий чоловік вів бродяжний спосіб життя, бо розлучився. Кажуть, що таким чином мстився священнослужителям Московського патріархату, бо мав на них особисту образу.

За цими фактами крадіжок з проникненням у приміщення поліцейські оголосили правопорушнику про підозру в скоєнні злочинів. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
""У селах зазначають, що молодий чоловік вів бродяжний спосіб життя, бо розлучився. Кажуть, що таким чином мстився священнослужителям Московського патріархату, бо мав на них особисту образу"". Це цілком можливо, так як серед служителів МП багато геїв. Геєм був митрополит Ніфонт, у нього було багато коханців серед семінаристів і священиків, при чому як ченців, так і одружених священиків. Хто був його коханцем - той отримував кращий прихід, мав багато церковних нагород... Зараз вони займають посади благочинних Волинської єпархії, а також відповідають за благодійну діяльність в єпархіальному управлінні. При чому, мова йде не тільки про геїв, але і про бісексуалів...
Відповісти
А звідки цей оглядач так обізнаний у гейських справах, можливо сам він гей від київського патріархату.
Відповісти
Гомосексуальність - це дегенерація. Це як би дерево зла, основний корінь, з якого виростає все інше зло: злочини, кримінал і т. д. Якщо не вдарити по дегенератам, дегенерати вдарять по людям нормальним. Трупна отрута, що роз'їдає суспільство. Дегенерація у більшості випадків НЕВИЛІКОВНА, як СНІД. Це - спадкове. Найкраще, що може робити дегенерат, щоб бути безпечним для суспільства - це НЕ РОЗМНОЖУВАТИСЯ, не займатися цією гидотою - збочений секс, розтління, пригнічувати в собі це, допомагати знешкоджувати інших дегенератів, або - чернецтво. Але й чернецтво не завжди рятує, тому що коли чернець - практикуючий гей, раптом стає єпископом, то він починає отруювати життя іншим, нормальним священикам, фаворизуючи таких же, як сам, інших дегенератів. Що й видно з прикладу Волинської єпархії...
Відповісти
В Підбереззі церква Київського патріархату.
Відповісти
Най далі розпалюють. Такими "бродягами" вже вся Україна повниться. Ще трохи - і жодного спокійного місця не залишиться. І ЗМІ за те свою кару від Бога отримають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні