--> Сквер Героїв Майдану таки перейменують | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сквер Героїв Майдану таки перейменують

4
-3
Сквер Героїв Майдану таки перейменують
Сквер на честь Героїв Майдану за будівлею РАЦСу Луцька таки стане парком на честь Героїв Майдану і Небесного Легіону.

Таке рішення ухвалили учасники тематичного круглого столу, який відбувся сьогодні, 22 вересня, - повідомляє "Волинська правда".

Нагадаємо, що відповідне клопотання щодо зміни назви висловили рідні загиблих бійців АТО.

До слова, активісти там вже висадили понад 70 іменних кленів на честь волинських бійців, які віддали свої життя за Україну.

Своєю чергою, комісія Луцькради з питань генерального планування, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження, за пропозицією її голови Андрія Козюри винесли це питання на обговорення тематичного круглого столу за участі міської комісії з впорядкування назв вулиць.

Один з ініціаторів висадки іменних дерев, а відтак і перейменування скверу, громадський діяч Володимир Бут-Гусаїм зауважив, що до Дня захисника України планується ще кілька десятків дерев на честь загиблих захисників України.

А співкоординатор волонтерського руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський зачитав і лист від матерів, вдів та дітей загиблих у неоголошеній війні на сході України волинян, у якому вони закликають міську владу Луцька увіковічнити пам’ять Небесного Легіону у назві майбутнього парку.

Своєю чергою, учасники круглого столу одноголосно ухвалили запропонувати сесії Луцькради перейменувати сквер Героїв Майдану за РАЦСом у парк Героїв Майдану і Небесного Легіону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і добре. парк залишиться, і всі будуть задоволені.
Відповісти
Якби ще в районі ЛПЗ біля будинків б-р Дружби народів, 1, 1а та Бенделіані, 1а, 3а, Впорядкували територію і зробили сквер.
Відповісти
А хто вам заборонить. Сокирку в руки, мішок для сміття сусідові, сапку сусідці, граблі другому сусіду і вперед. потім в лісі накопайте дерев, посадіть , доглядайте і будете мати. Звикли лише від влади щось вимагати. хочете змін на краще - обєднайтеся і зробіть, та порозганяйте ханиг від пивнух і з "дубків", або заставте працювати на благо громади.
Відповісти
А Бут-Гусаїм знає значення слова "ЛЕГІОН"? Цитую Вікіпедію :Інші назви цього класу — «легеон», (легеонъ), «невідій» (невѣдий), «несвідь» (несвѣдь).
Малий лік — «десять тем», сто тисяч
Великий лік — «тьма тем», трильйон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні