--> Замотав рот скотчем і зґвалтував: волинянин жорстоко познущався над 11-річною дівчинкою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Замотав рот скотчем і зґвалтував: волинянин жорстоко познущався над 11-річною дівчинкою

2
0
Замотав рот скотчем і зґвалтував: волинянин жорстоко познущався над 11-річною дівчинкою
Волинянин зґвалтував 11-річну дівчинку.

Про це повідомили у п’ятницю, 22 вересня, на брифінгу в ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області, - повідомляє "Репортер".

Подія трапилась у селі Нижній Вербіж Коломийського району Івано-Франківської області.

У вівторок, 19 вересня, на Коломийщині 20-річний чоловік зґвалтував 11-річну дівчинку.

Дівчинка йшла додому зі школи. Невідомий чоловік затягнув її в кущі біля дороги і вчинив насилля. Аби дитина не кричала, він замотав їй рот скотчем.

Поліції вдалося зняти зліпок відбитка ноги і відбитки пальців.

Як з'ясувалось, зловмисник чекав на сходах клубу і спостерігав, хто йде дорогою. Зі слів дівчинки і людей, які бачили його біля клубу, склали автопортрет. Продавець із сусіднього села зі слів опізнала чоловіка, який день до того придбав у неї скотч.

Зловмисника затримали 21 вересня. Ним виявився мешканець Волинської області, який вже тривалий час проживав на Коломийщині з вітчимом, мамою і двома малолітніми братами. У нього виявили ліки від застуди, які знайшли і на місці злочину, та взуття.

Зловмисника затримали. Суд сьогодні обере міру запобіжного заходу.

Візуально у зловмисника – ознаки розумового відставання. З його слів, він зустрічався з дівчиною, з якою у нього не було статевих стосунків.

"Він злочин планував заздалегідь, придбавши скотч день перед тим. Цілу добу вичікував жертву в селах Коломийського району, – розповідає заступник начальника ГУНП Ігор Бабюк. – Побачивши дитину, заздалегідь заховав велосипед, яким приїхав, затягнув дитину, змотав скотчем і зґвалтував. При цьому погрожував їй вбивством. Після того пригрозив, що вб’є її і її родину, якщо вона комусь розповість. Потім відпустив її на порожню вулицю".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каструвати і смертну кару приписати!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні