--> Луцькому підприємству «Полісся Трейд» повернули вилучену горілку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькому підприємству «Полісся Трейд» повернули вилучену горілку

2
13
Луцькому підприємству «Полісся Трейд» повернули вилучену горілку
Експертиза встановила, що горілчана продукція підприємства «Полісся Трейд» відповідає встановленим зразкам.

З 25-го продукція надійде в реалізацію на обласний споживчий ринок, - повідомив у Fаcebook представник підприємства Сергій Сергійчук.

У середу, 20 вересня ТЗОВ «Полісся Трейд» повернули всю тимчасово вилучену горілчану продукцію торгової марки «Клуб» полтавського виробника ТОВ «Концерн «Біг-М» на ліцензійний склад підприємства.

Раніше повідомлялось, що 4 вересня Луцький міськрайонний суд на підставі експертизи Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз ухвалив повернути власнику вилучену для перевірки продукції.

«І не треба «істерик та зради», як заявляв Ігор Поліщук, «журналістських розслідувань» Аверсу і Волинських новин під прикриттям бійців Варти порядку і літаючих дронів, грізних звинувачень і криків «ганьба». Продовжуємо працювати, повертати довіру тих клієнтів, які піддалися провокаційній метушні окремих ЗМІ і політиканів. Дякуємо тим, хто був з нами, хто вірив нам», - йдеться в дописі представника.

Нагадаємо, у квітні журналісти ТРК «Аверс» нібито купили на складі ТОВ «Полісся-Трейд» фальсифіковану горілку. Опісля вони декілька днів блокували роботу підприємства та вступали у конфлікти із працівниками. Ці дії Нестерук, його родина, депутати та журналісти характеризували словом «провокація».

Також депутат Луцькради Ігор Поліщук звинуватив співвласника ТОВ «Полісся-Трейд» Петра Нестерука у продажі фальсифікату, несплаті податків та обкраданні бюджету.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Суд скасував арешт на майно фірми луцького депутата
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заплатили кому треба і все стало законним..
Відповісти
А буде Аверс публічно просити вибачення?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні