--> У Луцьку забудовників-порушників оштрафували на мільйон гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку забудовників-порушників оштрафували на мільйон гривень

1
-1
У Луцьку забудовників-порушників оштрафували на мільйон гривень
У Луцьку забудовників оштрафували на 1 188 242 грн через порушення.

Про це стало відомо під час засідання виконкому у п’ятницю, 22 вересня.

За січень-серпень 2017 року відділ державного архітектурно-будівельного контролю провів 107 позапланових і планових перевірок, на 104 об’єктах виявили порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Так, на порушників наклали штрафи у розмірі 1 188 242 грн. З них у добровільному порядку сплатили 209 492 грн.

Основними порушеннями, за які юридичних та фізичних осіб притягнули до відповідальності, були:

- виявлення факту виконання будівельних робіт без дозвільних документів, що дають право на їх виконання; зокрема ПП «Екоресурси Волинь» оштрафували за виконання будівельних робіт без зареєстрованої декларації про початок виконання будівельних робіт на об’єктах «Капітальне будівництво теплогенератора модульного транспортабельного 3200 кВт на пелеті для забезпечення тепловою енергією і гарячим водопостачанням Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання у м. Луцьку на пр. Грушевського, 21 та по пр. Відродження, 30» на суму 288 000 грн;

- розроблення проектної документації на будівництво з порушеннями вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил; зокрема до відповідальності притягнули таких проектантів, як МПФ «ЛОКО» – «Реконструкція прохідної, нове будівництво виробничого приміщення та навісів; Волинська обл., м. Луцьк, вул. Мамсурова, 21» – на суму 144 000 грн; ТзОВ «Арт Буд Проект»– «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку зі знесенням старого житлового будинку на вул. Б. Хмельницького, 26 у м. Луцьк» – на суму 151 560 грн.;

- виконання будівельних робіт з відхиленням від проектної документації; за таке порушення ТзОВ «Волинь-моноліт» оштрафували на суму 75 780 грн на об’єкті «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку зі знесенням старого житлового будинку у м. Луцьк по вул. Б. Хмельницького, 26».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оті бімові забудовники завжди порушують,особливо екологічні нормативи!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні