--> У Луцьку «розберуться» з чергами в лікарнях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку «розберуться» з чергами в лікарнях

3
0
У Луцьку «розберуться» з чергами в лікарнях
У Луцьку обіцяють вирішити питання черг у лікарнях міста.

Про це йшлося під час засідання виконкому у п’ятницю, 22 вересня.

Член виконкому Ігор Муковоз під час доповіді начальника управління охорони здоров’я Миколи Якимчука поцікавився, чому «не можна пройти по лікарні, бо черги».

«Є певні черги на початку робочого дня, але після обіду вже їх немає. Ми знаємо про черги і працюємо. В Україні мають запровадити систему «Хелсі», завдяки якій до лікарів можна буде записатися через інтернет. Є запис в реєстратурах, самозапис на зручні для людей дні. У лікарів великі навантаження і вони не можуть прийняти багато людей. Немає також і спеціалістів. У дитячій поліклініці – 25 вакантних посад», - розповів Микола Якимчук.

Секретар міськради Григорій Пустовіт попросив розібратися з питанням черг у лікарнях «конкрєтно і предметно», а також «усувати суб’єктивні причини виникнення»:

«Давайте не перетворювати лікарняні заклади у Радянський Союз з його чергами».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чи багато пенсіонерів можуть записатися через інтернет....
Відповісти
Чи самозапис в реєстратурі, їздити по 2 рази. Це як в дитячій поліклініці. Треба прийти записатися через тиждень ато і 2, а якщо хвора людина, то поки дочекається черги, то вмерти можна. А хочеш вижити іди плати в приватну поліклініку.
Відповісти
Змініть порядок отримання безкоштовних рецептів і черги зменшаться. Треба в аптеки передавати списки хворих користувачів пільгових ліків,а не ганяти людей за кожним рецептом в поліклініку. Це збереже час і лікарів і пацієнтів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні