--> Лучани менше живуть і частіше вмирають | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани менше живуть і частіше вмирають

4
-1
Лучани менше живуть і частіше вмирають
У Луцьку зросла смертність і зменшилась середня тривалість життя.

Про це йшлося під час засідання виконкому у п’ятницю, 22 вересня.

За словами начальника управління охорони здоров’я Миколи Якимчука, основними причинами смертності лучан є хвороби системи кровообігу, злоякісні новоутворення, травми та отруєння.

Зокрема, переважають хронічні неінфекційні хвороби: серцево-судинні захворювання, злоякісні новоутворення, ендокринні розлади, алергічні прояви.

Микола Якимчук наголосив, що зростають захворюваність і смертність від раку в зв’язку з несприятливою екологічною ситуацією та старінням населення.

«Низьким є показник чисельності населення, яке регулярно займається фізичною культурою. Витрати на охорону здоров’я поки що не відповідають реальним потребам. Не розв’язано проблему гарантування безоплатного обсягу надання медичної допомоги на державному рівні та запровадження страхової медицини.

Погіршення стану здоров’я зумовлене насамперед комплексом не тільки медичних, а й соціально-економічних та екологічних чинників, недосконалим способом життя населення,» - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хтось більше їздить по світу і краще живе. Європа!)
Відповісти
Треба подякувати нашим олігархам які пхають хімію в продукти,своііми заводами отруюють екологію,і владі яка дозволяє такі порушення!
Відповісти
все тому що більшість живе по принципу кури-бухай-здихай!
Відповісти
Діти втікайте з цієї країни а то будете такими бомжами як я з пенсією 1300 грн. і стажем 50 років
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні