--> На що витрачають свої зарплати українці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На що витрачають свої зарплати українці

0
-7
На що витрачають свої зарплати українці
У другому кварталі українці скоротили витрати по усіх статтях. Почали менше купувати продуктів, одягу, взуття, ніж у першому кварталі. Також менше витрачають на зв'язок, відпочинок та інше,- пише Газета.УА.

"На продукти середньостатистична українська сім'я вже витрачає 40,3% доходів, а не 41,5%, як було на початку 2017 року. Витрати на комунальні послуги зросли з 11,6 до 13,3%. На транспорт з 9,3 до 10,2%", - написав у Facebook директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

За словами експерта, витрати на утримання житла зростали навіть влітку.

"Збільшення вартості комунальних послуг восени потягне за собою подальше скорочення витрат на усі інші статті, включаючи продукти. Витрати на транспорт збільшились через зростання проїзду в громадському транспорті та подорожчання усіх видів палива", - додав Дорошенко.

Лідерами зі зростання цін на продукти є Черкащина та Тернопільщина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні