Знову з’явилась чупакабра. Тепер на Прикарпатті

2
13
Знову з’явилась чупакабра. Тепер на Прикарпатті
В Івано-Франківській області в місті Галич з'явився невідомий звір, який ламає клітки і душить свійських кролів.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Styler.

Три десятка тварин виявилися задушеними і, як-ніби спеціально складені у певному порядку. Щось подібне нещодавно вже сталося і у сусідів селян.

"Три дні тому по сусідству також такий випадок стався, але тоді сильно гавкали собаки по всій вулиці, а вночі нічого не було чутно. Тоді також були виламані клітки і така ж приблизно картина, як і у нас" , - розповіла власниця будинку, де стався цей випадок.

"Це зробив якийсь звір же, що не можна й уявити. Ми не знаємо, що це і, як з цим боротися, що з цим робити",- коментує чоловік власниці будинку.

За словами господарів, вони спілкувалися з ветеринарами, але ті лише розводять руками і не знають, яка істота могла це зробити.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може це просто какели дичавiють?
Відповісти
Я здогадуюсь що це за тварина була, тому що я її власними очима бачив! 380972721183якщо вам цікаво то позвоніть мені. Я ще незнаю канєшно як з цим боротися но рано чи пізно дізнаюся! І ще якщо воно харчуватися кровю тварин то це означає що воно слабке і неможе довго без неї прожити! А коли воно складає вже мертвих тварин в ряд то я думаю що воно так просе пробачення за скоєне ним. І це мені підкинуло ідею як його зловити. Раз воно забирається в курники і ламає клітки то чому би це не використати проти нього самого. Тільки тут назріває одна проблема я незнаю де воно зараз знаходиться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні