--> У Франції відкрилося представництво ДНР | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Франції відкрилося представництво ДНР

0
-1
У Франції відкрилося представництво ДНР
У французькому Марселі зареєстрували представництво контрольованих Росією бойовиків «ДНР» як громадське об’єднання, але не мають наміру надавати поплічникам Кремля дипломатичний статус.

Про це повідомляє Захід.НЕТ з посиланням на Посольство Франції в Україні та брифінг у Міністерстві Європи та закордонних справ Франції, який відбувся 21 вересня.

Зокрема, заступника речниці французького зовнішньополітичного відомства попросили прокоментувати про заплановане на 25 вересня відкриття «представництва» самопроголошеної «ДНР» в Марселі.

«Утворення, на яке ви посилаєтесь (так званий «Представницький центр у Франції “Донецької народної республіки”) зареєстроване в статусі громадського об’єднання, згідно із законом 1901 року, що не вимагає попереднього дозволу. Французька влада офіційно не визнає цього об’єднання, яке не має дипломатичного статусу і не може набути пов’язаних із ним привілеїв та імунітетів», – заявили у МЗС Франції.

«Наша позиція незмінна: Франція віддана територіальній цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів та повному відновленню її державного суверенітету; Франція не визнає сепаратистських утворень в окремих районах Донецької та Луганської областей, з якими ми не маємо відносин», – наголосили у відомстві.

Також сказано, що зважаючи на те, що мета зазначеного «громадського об’єднання» є незаконною, Міністерство Європи та закордонних справ направило відповідну інформацію прокурору Франції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні