--> «Патрульних дискредитують»: у луцькій поліції прокоментували несправне авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Патрульних дискредитують»: у луцькій поліції прокоментували несправне авто

5
3
«Патрульних дискредитують»: у луцькій поліції прокоментували несправне авто
Патрульна поліція Луцька пояснила, чому поліцейський їздив на несправній машині.

Як зазначає прес-секретар патрульної поліції Ольга Бузулук, 21 вересняу Луцьку екіпаж зупинив автомобіль на іноземній реєстрації за порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, у Луцьку виник конфлікт між представниками «Автомайдан Волинь» та патрульними поліцейськими через відсутність на автомобілі патрульної поліції болта, який закріплює колесо.

Правоохоронці зазначають, що коли почали розгляд справи, то побачили, як інший автомобіль також порушив ті ж самі правила, та ще і припаркувався на зупинці громадського транспорту.

«Водій і пасажири представились членами однієї з громадських організацій та вимагали пред’явити докази винуватості попереднього водія. Поспілкувавшись з ними, вирішили обмежитись усним зауваженням. Однак чоловікам цього було замало. При подальшому спілкуванні з правоохоронцями вони виявили відсутність однієї гайки кріплення на колесі», - пишуть правоохоронці.

«У дописі ГО «Автомайдан Волинь» не згадано, що патрульні зупинили активістів за порушення правил дорожнього руху. Натомість, вказано про результати так званого «громадського контролю». Вважаємо цей допис неповним та неточним, а також таким, що спеціально дискредитує Патрульну поліцію», - пише прес-служба поліції.

«Ми визнаємо, що була незначна технічна несправність на службовому автомобілі, і вона виправлена, патрульні одразу поїхали в Управління та прикрутили гайку. Але, разом з тим, рекомендуємо Автомайдан Волинь також спростувати допис і додати, що членів організації було зупинено за порушення ПДР, а також надано усне зауваження», - додають вони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та тих дармоїдів треба давно розігнати
Відповісти
Поха і остальні дармойіди вже достали.Знайшлися,,громадські активісти"
Відповісти
Одні других варті.
Відповісти
Автомайдан на мерсі S-ці, я бачив те стадо бугаїв з мерса....
Відповісти
Де в ПДР є усне зауваження за перетин подвійноі суцільноі лініі? Чому не притягнуто до відповідальності патрульних за не виконання своіх посадових обовязків? Чи вже нова чесна патрульна поліція працює за подвійними стандартами? До простих громадян КУпАП, а до активістів попередження... А де ж перешкоджання патрульному щодо виконання посадових обовязків? Чому активістам не заламували руки, не поклали на асфальт і тд тп. НОВІ ЧЕСНІ ПАТРУЛЬНІ!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні