--> Волинський активіст судитиметься з «Аверсом» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський активіст судитиметься з «Аверсом»

3
2
Волинський активіст судитиметься з «Аверсом»
Очільник громадського формування «БУГ» Олександр Харківський подасть до суду на телекомпанію «Аверс», яка опублікувала у сюжеті відео річної давності та, як він каже, звела наклеп на формування.

Про це повідомляє "ВолиньPost".

Харківський розповів, що бійці «БУГу» спільно з правоохоронцями несли службу в лісах Маневицького району протягом 8-ми місяців 2015-2016 року, коли відбувалися масові навали бурштинокопачів.

Згодом декілька бійців підписали контракти та пішли в армію, тож «БУГ» у травні 2016 року повністю покинув ліси. Про ситуацію у лісі, яка трапилася опісля, влітку 2016 року вирішив, очільник формування дізнався, коли перебував поблизу Докучаєвська під час чергової поїздки на Схід.

Тоді йому зателефонував начальник лісової охорони на Волині та повідомив, що у лісі помітили чоловіків у формі з шевронами «БУГУ». Харківський запевнив, що його людей там давно немає та порадив затримувати самозванців.

Саме відео із затриманням цих чоловіків через понад рік з’явилося в сюжеті «Аверсу».

«Зі мною не намагалися зв’язатися, чи взяти якісь коментарі. Я хочу, аби вони спростували інформацію, що «молодики з БУГу» гуляють маневицькими лісами з бурштинокопачами».

У сюжеті вони показували людину, яку арештували, можна сказати, з моєї подачі. Тобто мені передзвонили і спитали, чи там є мої люди. Я заперечив, і порадив «скрутити» всіх», - додав Харківський. До слова, відомо, що один з чоловіків з відео вже рік перебуває на заробітках в Росії.

Зрештою, Харківський зауважив, що вимагатиме спростування інформації в сюжеті. Адже через таку брехню у формування - іміджеві втрати.

«Аверс» крутить, наприклад, 5 разів на день цей неправдивий сюжет. Люди, які були з нами на навчаннях, знають, що це маячня і ми таким не займаємося. Але є ще 20-30 тисяч людей, які просто дивляться телевізор і думають, що ми якісь нехороші люди», - додав Харківський.

Він запевнив, що наразі готують позовну заяву, тож вже у п’ятницю, 22 вересня, її подадуть до суду.

Нагадаємо, канал втрапив у скандал щодо зв'язків з сепаратистами. 12 вересня стало відомо: «Аверс» подав запит до екс-нардепа від Комуністичної партії та прихильника «ЛНР» Спиридона Кілінкарова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Величка шкода. Засрали компанію, далі - нікуди....
Відповісти
Вам величка шкода???
Так він і засрав цей канал. Він продався і зробив з кананалу - АНАЛ.
Величко це ще той маразматік.
Відповісти
Аверс не перестає дивувати. Чуваки уввійшли в кураж, чи що...)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні