У Луцьку інноваційні заняття для малюків – пальчикові ігри*

0
-3
У Луцьку інноваційні заняття для малюків – пальчикові ігри*
Нещодавно Центр раннього інтелектуально-естетичного виховання
«Світлинка» відзначив своє 15 річчя.

Творчі досягнення вокальної і хореографічної студії демонстрували учні на сцені Будинку Культури, окрасою свята стала художня вистава наших митців.

Але справжніми подарунками для батьків і дітей стають інноваційні уроки викладачів закладу, вони схожі на свято. А створити свято для найменших - це титанічна праця.

До вашої уваги представляємо новітню розробку вихователя методиста з 25 річним стажем Гуль Ольги Яківни
«Пальчиковий ігротренінг», спрямований на розвиток найменших вихованців.
«Пальчиковий ігротренінг» – інноваційна технологія. Пальчикові ігри приносять багато радості та задоволення і є корисними для мовленнєвого та інтелектуального розвитку малюка. Ручки дитини та його мова мають тісний взаємозв'язок. Пальчикові ігри – кращий спосіб розвиватися граючись. Вони допомагають досягти відразу кількох цілей: стимулюють розвиток мовлення,
тренують просторове мислення, пам'ять, розвивають фантазію, готують руки для успішного навчання письму.

Пальчикові ігри – це інсценування за допомогою пальців коротеньких римованих історій, казок тощо. Багато ігор такого роду вимагають участі обох рук, що дає можливість дітям орієнтуватися в просторових поняттях.

У ході пальчикових ігор діти, повторюючи рухи дорослого, активізують моторику рук. Тим самим відпрацьовують спритність, уміння координувати власні рухи, концентрувати увагу на одному виді діяльності. Пальчикові ігри також сприяють розвитку творчості малят, їх образного мислення, уяви, фантазії.

Пальчикові ігри, призначені для розвитку мовлення, мають ще одну чудову властивість – вони сприяють радісному спілкуванню близьких людей. Під час цих ігор батьки зазвичай саджають малюка на руки, гладять його,обіймають, даруючи багато позитивних емоцій, що сприятливим чином позначається на його загальному розвитку.

Тактильна методика з магією слів і театралізацією творить справжні дива.

Також запрошуємо малечу з батьками поринути в світ прадавньої казки і отримати незабутні враження в обіймах мудрого колективу Цетру раннього інтелектуального естетичного виховання «Світлинки».

Телефон для довідок: 0504385258.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні