--> Фільм волинської режисерки переміг на Міжнародному кінофестивалі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Фільм волинської режисерки переміг на Міжнародному кінофестивалі

0
-6
Фільм волинської режисерки переміг на Міжнародному кінофестивалі
Короткометражний фільм, знятий режисеркою з Володимира-Волинського Світланою Федонюк, переміг на Міжнародному кінофестивалі.

Ігрова короткометражка "Начитали" здобула перше місце у номінації "Кращий студентський фільм", - повідомляє "БУГ".

Диплом та медаль студентці магістратури Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім.І. Карпенка-Карого Світлані Федонюк вручив Володимир Войтенко – ведучий програми “Арґумент-кіно” на телеканалі “1+1”.

Він побажав волинській режисерці здолати внутрішні сумніви і страх перед кіноавторитетами, сміливо йти далі, аби робити своє, новаторське кіно.

Світлана Федонюк поділилася планами на найближчу зйомку. Зокрема днями вона подала проект до громадського бюджету – на створення промо-ролика про Володимир-Волинський.

Додамо, що короткометражка "Начитали" включена і до міжнародного кінофестивалю "Місто Мрії", який вдруге відбудеться у Рівному 26-30 вересня.

За час прийому робіт у 2017 році надійшло 245 заявок від режисерів з 47 країни світу, журі відібрало 100 кращих. Програма фестивалю складатиметься з міжнародного та національного конкурсу, останній передбачає змагання повного метру, короткометражок та номінацію "Рівне. Волинь".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні