Звички, які роблять людину старішою

0
4
Звички, які роблять людину старішою
Існує багато звичок, які призводять до того, що людина має старший за свій вік вигляд.

Про деякі з цих шкідливих звичок пише Газета.УА із посиланням на 24tv.ua.

Недостатній захист від сонця

Згідно з дослідженнями у відділі дерматології Mount Sinai Hospital, щоб ваша шкіра була молодою та красивою, треба використовувати крем із SPF. Ультрафіолетове випромінювання викликає вільні радикали, які пошкоджують колаген, еластин і клітини шкіри, що призводить до передчасного старіння.

Нестача сну

Хороший сон позитивно впливає на стан шкіри. Клітини шкіри теж повинні вночі спати, а вранці прокидатися. Це необхідно для їхньої правильної роботи.

Недостатньо вживаєте овочів та фруктів

Згідно з даними Американської академії дерматології, збалансоване харчування, в яке входять фрукти та овочі, позитивно впливають на вашу красу. Фрукти та овочі складаються з поживних речовин, такі як антиоксиданти та вітаміни, які перешкоджають вільним радикалам.

Ви вживаєте забагато солодощів

Якщо ви їсте забагато солодкого, це впливає не лише на фігуру, а й на ваше обличчя. Солодощі збільшують рівень цукру у крові, що може викликати появу вугрів. Солодке також призводить до гликації. Це процес, під час якого молекули цукру приєднуються до колагену, що сприяє старінню шкіри. Солодкі ж напої пошкоджують зубну емаль.

Тютюнопаління

У процесі паління у ваш організм потрапляють хімічні речовини, які можуть пошкодити колаген та еластин, які є важливими для шкіри.

Зловживання алкоголем

Алкоголь може знизити рівень антиоксидантів у шкірі. Саме тому люди з цією залежністю мають передчасні зморшки. Алкоголь також висушує вашу шкіру, що аж ніяк не прикрашає її. У ньому може міститися багато цукру, що лише погіршує ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні