На Закарпатті поліція ледве вгамувала масову бійку ромів

2
-3
На Закарпатті поліція ледве вгамувала масову бійку ромів
16 вересня, у м. Свалява сталася бійка між жителями місцевого поселення та групою жителів смт Великий Березний.

Про це повідомляє IA ZIK у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 

Конфлікт міг мати продовження, якби поліція не спинила 30-х людей зі зброєю, які їхали на підмогу з іншого населеного пункту Закарпаття.

«Учора, 16 вересня, у поліцію надійшло анонімне повідомлення про те, що в місті Свалява на вул. Гірській в тамтешньому поселенні відбувається бійка. На місце події прибули правоохоронці. У ході перевірки була отримана інформація про можливе продовження конфлікту. Завдяки оперативно-профілактичним заходам, проведеним на території Перечинського району, у місті Перечин на вул. Ужанській місцеві правоохоронці разом із спецпризначенцями з Ужгорода зупинили автомобілі, в яких їхали три десятки чоловіків. Усі вони є жителями Великого Березного та району. У двох машинах поліція знайшла зброю. Зокрема, 14 патронів до мисливської рушниці, пістолет, схожий на пневматичний, 6 дерев’яних бит, дві металеві труби», – йдеться у повідомленні ГУ НП у Закарпатській області.

Як вдалося з′ясувати, йдеться про конфлікт у ромському поселенні на території Сваляви.

Наразі учасників конфлікту встановлено. Вилучені речі направлено на експертизу. Правоохоронці з’ясовують причини та обставини інциденту, однак справу ще не кваліфіковано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сталіна на тих циган нема. Сміття нації.
Відповісти
А нащо їх чіпати? Хай собі чубляться...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні