У столиці затримали банду, яка виманила в іноземця півмільйона баксів

0
-2
У столиці затримали банду, яка виманила в іноземця півмільйона баксів
У Києві викрили банду, яка шахрайським способом отримала від іноземця $500 тис. Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-служби прокуратури Києва, -пише Захід.НЕТ.

Як зазначається, група шахраїв під приводом продажу земельних ділянок у Київській, Львівській і Черкаській областях обдурили громадянина Саудівської Аравії на майже $500 тис.

«Організатором злочину виявився 37-річний уродженець Королівства Марокко, а його співучасниками - четверо жителів Київської, Львівської та Миколаївської областей», - йдеться в повідомленні.

Виконуючи «ролі» нотаріусів або власників земельних ділянок, зловмисники майже три роки вводили в оману іноземця, який шукав в Україні земельні ділянки для облаштування рекреаційних комплексів. Щоб переконати іноземця в достовірності і законності своїх дій вони використовували підроблені правовстановлюючі документи.

Правоохоронці затримали організатора злочину. Його затримали під час отримання грошових коштів від іноземця. Зараз він перебуває під вартою. Його дії кваліфіковані за ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство).

«Ще з чотирма співвиконавцями злочину проводяться слідчі дії. Вирішується питання про оголошення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу з урахуванням ролі кожного з них у вчиненні шахрайських дій», - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні