Ціни на пальне перестали зростати

0
-1
Ціни на пальне перестали зростати
Ціни на дизельне паливо і бензин у мережах українських АЗС в п'ятницю, 15 вересня, втрималися на рівні четверга, 14 вересня. Про це повідомили в Консалтинговій групі А-95, посилаючись на власний ціновий моніторинг ринку, - пише Кореспондент.НЕТ.

Відзначається, що середня вартість бензинів марки А-92 складає 24,04 грн./л, бензину марки А-95 - 24,80 грн./л. Середня ціна бензину А-95+ утримується на рівні 25,96 грн./л.

Цінова стабільність спостерігається і на дизельне паливо. Його вартість, станом на 15 вересня, складає 22,14 грн./л (лише +1 коп./л).

У той же час, мережа АЗС Татнефть підвищила вартість бензинів і дизельного палива на 3 коп./л. У мережі Схід ДТ подорожчало на 40 коп./л - до 22,90 грн./л.

За даними ЗМІ, подорожчання бензинів та дизпалива на українських АЗС почалося в п'ятницю, 8 вересня. Тоді роздрібні ціни на дизельне паливо і бензини в мережах українських АЗС зросли на 6-90 коп./л.
Теги: пальне, ціни
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні