На Львівщині затримали діда, який хотів перевезти за кордон двох секс-робітниць

1
0
На Львівщині затримали діда, який хотів перевезти за кордон двох секс-робітниць
У пункті пропуску «Шегині» було затримано 69-річного мешканця міста Стрий Львівської області, який намагався переправити через кордон двох молодих українок з метою подальшої сексуальної експлуатації у Німеччині.

Як повідомляє УНІАН із посиланням на Департамент комунікації поліції Львівської області, затриманий особисто займався виготовленням закордонних біометричних паспортів потерпілим, оплачував їхню вартість, а також взяв на себе витрати, пов’язані з переміщенням дівчат закордон.

«Потерпілі - молоді жінки з Дніпропетровської та Харківської областей, віком 22 та 26-ти років, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають на утриманні малолітніх дітей», - йдеться у повідомленні.

Слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області затримали зловмисника у порядку згідно ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України.

На даний час вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зпхотів двдок добавку до пенсіі заробити,а доведеться термін "мотати"..Довела держава людей до злиднів що вимушені іти на злочин...ганьба таким керввникам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні