На Вінничині агроном потрапив під ґвинт вертольота

1
0
На Вінничині агроном потрапив під ґвинт вертольота
У Вінницькій області під час проведення польових робіт загинув агроном одного з підприємств, потрапивши під задній гвинт вертольота МІ-2.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на відділ комунікації поліції Вінницької області.

Зазначається, що трагічна подія сталася 13 вересня в селі Скибенці Погребищенського району.

За попередньою інформацією слідства, при виконанні робіт зі внесення хімікатів на поля під час дозаправки вертольота водою, 40-річний агроном підприємства, наблизившись до працюючого авіатранспорту при нез’ясованих обставинах, потрапив під задній гвинт вертольота.

«Внаслідок події житель Київської області отримав поранення, несумісні з життям та загинув на місці події», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до десяти років. В рамках розслідування кримінального провадження призначено ряд експертиз, за висновками яких, будуть встановлені обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Горілка!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні