У Львові дерево розтрощило автівку нардепа

0
6
У Львові дерево розтрощило автівку нардепа
Через сильний порив вітру на припарковане авто Mitsubishi Outlander в центрі Львова впало дерево.

Трапилося це близько 11:00 на платному паркінгу на вулиці Валовій, де година паркування коштує 8 грн.

За попередньою інформацією, людей в салоні автомобіля не було, ніхто не постраждав. Дерево сильно пошкодило дах автомобіля.


Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій уточнила ZAXID.NET, що на місце викликали слідчих та повідомили Галицьку районну адміністрацію.

Як з’ясувалося, автомобілем Mitsubishi Outlander постійно користується народна депутатка від БПП Оксана Юринець. Цю інформацію ZAXID.NET підтвердила помічниця депутатки Ярина Капітан.

За даними е-декларації Оксани Юринець, Mitsubishi Outlander 2011 року випуску у травні минулого року придбав її свекор Роман Юринець. Депутатка користується цим автомобілем на підставі довіреності.

Представник ЛКП «Зелений Львів» Володимир Чишинський зазначив, що клен, який впав, старий, його зламав вітер. Дерево нездорове, однак було у задовільному стані, пускало листя.

«Дерево зламане навпіл в такій точці, що воно збереженню не підлягає. Протягом дня його мають зрізати», - розповів Володимир Чишинський.

За його словами, сьогодні у Львові у декількох місцях вітер повалив дерева. Але інші випадки не з такими наслідками, як на Валовій.

Водночас, за словами речника ЛКП «Львівавтодор» Олексія Хміля, підприємство не несе відповідальності за пошкодження машини, оскільки у їхні послуги входить лише облаштування місця паркування, встановлення розмітки та відповідних знаків, наявність касових апаратів та охоронців, які забезпечують паркування.

«На місце виїхали керівництво «Львівавтодору» і був присутній керівник парковки. Ми не несемо відповідальності за те, що на машину впало дерево. Також ми не відповідаємо за будь-які пошкодження, крадіжку автомобілів. Тут треба звертатися у Галицьку райадміністрацію та ЛКП «Зелений Львів». Ми орендуємо цю територію і платимо за це податки, а вони повинні це обслуговувати», - зазначив речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

P.S. Як розповіла Оксана Юринець на місці події, вона запаркувалася в 10:33 і має збережений талон на паркування, планує подавати до суду. Також вона додала, що не має автострахування КАСКО.

«Я сподіваюся, що зможу відстояти свої права і обов’язково подаватиму до суду, а суд вже хай з’ясує, хто несе відповідальність за розбиту машину. Зараз моя машина і речі в ній знищені», - сказала Оксана Юринець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні