--> «Вони раби Палиці. Їм Палиця платить», - екс-власник «Аверсу» про нинішніх працівників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Вони раби Палиці. Їм Палиця платить», - екс-власник «Аверсу» про нинішніх працівників

12
4
«Вони раби Палиці. Їм Палиця платить», - екс-власник «Аверсу» про нинішніх працівників
Колишній президент «Аверсу» Олег Величко вважає, що з претензіями щодо співпраці телекомпанії із сепаратистами треба йти безпосередньо до Ігоря Палиці.

Про це екс-власник «Аверсу» заявив під час візиту до телекомпанії активістів та ветеранів АТО, пише «ВолиньPost».

Активісти та ветерани АТО прийшли у приміщення «Аверсу», аби поспілкуватися із журналісткою Юлією Циплюк та переконатися, що та дійсно хотіла отримати матеріали від сепаратистів. Під час дискусії до учасників спустився Олег Величко, який зауважив, що активісти «не туди прийшли».

На питання, куди ж їм треба звертатися якщо не безпосередньо на «Аверс», Величко відповів коротко – до голови Волиньради, укропівця Ігоря Палиці.

«Ідіть до Палиці, говоріть з Палицею… Вони раби Палиці. Їм Палиця платить гроші, і вони говорять те, що він каже», - повідомив він. Величко додав, що наразі жодного стосунку до телеканалу немає, а є лише власником приміщення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от Величко чмошнік, як був глистом безхребетним так ним і залишився... там на кадрах є горе-юрист Омельчук, теж відомий аферист... багато таких псевдопатріотів використали АТО як казино і по типу відмились від минулого, тепер херої... Боронь боже від таких патріотів, а з ворогами Україна сама справиться.
Відповісти
ЧОМУ НЕ ПІДПАЛИЛИ ЦЕ СЕПАРСЬКЕ КУБЛО?
Відповісти
Журна...хі з Аверса за гроші і батька рідного продадуть
Відповісти
Мені не зрозуміло, навіщо Юлія зверталася до сепаратистів за інформацією? У мене не вкладається в голові, як це, звернутися до ворога, який веде з тобою війну, ненавидить тебе (чи може Юлія так не вважає?) Чому Юлії не скористатися інформацією покійного Олега Твердохліба? Або Ігоря Рицко. Він теж розповідав, навіть з фактами. Юлії що, мало цієї інформації? І яка мета збору інформації? Передати до військової прокуратури? Так передавайте, он її скільки. Але, вести такі розмови з тими у кого руки по лікоть в крові... Чи Вас дійсно використовують як рабів?
Відповісти
ні це проститутки
Відповісти
Величко ПОЦ продажний. Завжди був заангажованим ****. Знову виліз зі свого схрону?
Хто тобі дав право хаяти людей, навіть своїх колишніх підлеглих. Продав канал то сиди тихенько і не порти повітря своєю присутністю.
Відповісти
Знов палиця!Вже дістало, СБУ,прокуратура,хто небуть зробіть зтою палицею що-небуть!Переломіть в коліно, чи що бо вже читаєш блювати хочеться,як тільки скандал-так палиця,на нього що управи нема, він що над законом небожитель,вибрали виродка на свою голову!
Відповісти
СБУ хватить кришувати бурштин і за це отримувати ордена.Якщо не можете розібратись з Захарченками то хоч зі своєю сепарнею розберіться.Хоча б по пару років цим пришмандов...ам впарте, щоб навчились поважати українців.
Відповісти
Величко - дуже розумна людина! Сказав,як відрубав. Повага тобі Олеже.
Відповісти
Та гнида він
Відповісти
А я ще пригадую, як Величко Товстеняшку попускав на дебатах з нині покійним Романюком... Палицю він канєшно видоїв, але все по ділу сказав.
Відповісти
Величко просто завис між хмарами. Коли його хтось спустить на землю то сам прозріє. Поки він думає що найхитріший.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні