--> У Ківерцях нема кому возити безхатьків у морг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ківерцях нема кому возити безхатьків у морг

3
-3
У Ківерцях нема кому возити безхатьків у морг
Доставку тіл померлих хочуть взяти на себе підприємці.

Під час сесії Ківерцівської райради стало відомо про те, що до паталого-анатомічної лабораторії служби відмовляються доставляти тіла безхатьків.

Про це інформує видання «Вголос»

Поліція відмовляється возити в морг тіла померлих. Голови сільрад теж нарікають, що питання неврегульоване. Відтак на позачерговій сесії райради вирішували, чи передавати частину приміщення місцевого моргу одному з підприємців, аби той міг взяти на себе ці функції. Та рішення не підтримала більшість.

Бажання доставляти тіла безхатьків до моргу мають два місцеві підприємця, які працюють у сфері ритуальних послуг. Коштом одного з них навіть провели ремонт у приміщення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо безхатьків возити в морг?
Відповісти
У Кременці (Тернопільська обл) взагалі моргу немає.. Тіла всіх покійних на розтин везуть у морг м.Тернополя - 70 км. І всім владам до цього байдежу - таке скотство існує більше 15 років - з того часу як Богоявленський монастир (чоловіколюбці) забрав приміщення райлікарні серед котрих був і належно облаштований морг.Люди платять купу грошей щоб рідних звозити на розтин бо без свідоцтва про смерть їх ніхто не похоронить а всі влади хер на це ложили і за Кучми і за ющера і за яника і за вальцмана.. Всі вони одне кодло.
Відповісти
Віддавайте в "Ласку" вони знають куди дівати мясо яке іде на комбікорм для вирощування курей
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні