На Волині є «незаконне» село

2
-5
На Волині є «незаконне» село
Село Бережниця Маневицького району вважають населеним пунктом, якого не повинно бути.

Чиновники Міноборони звернулися до суду, аби довести, що Троянівська сільська рада надала землі селу Бережниця незаконно,-пише Волинь нова.

Як розповідає троянівський сільський голова Микола Ясюк: — село є, але юридично воно знаходиться на території полігону. Свого часу не було погодження від Міноборони на будівництво тут населеного пункту. Водночас сільська рада нібито надавала землю під будівництво згідно з рішенням районної ради про встановлення меж села.

«Але де ж ви були 20 років, коли люди тут будувалися? Треба було тоді позиватися. У всіх документах, які нам показували в міністерстві, говорилося, що це територія військового містечка і підлягає Володимир-Волинському квартирно-експлуатаційному відділу», - обурюється чоловік.

-На щастя, нібито вже Міноборони й облдержадміністрація приходять до спільного рішення, щоб виключити село з території Поворського полігона,— каже Микола Ясюк

Жителі села чекають на рішення суду. Але кажуть, яким би воно не було, залишати домівки не збираються.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це наслідки того що кожен вважає себе господарем скрізь,плюс безвідповідальність або продажність відповідних органів,чиновників.
Відповісти
Соточка%!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні