У Луцьку хочуть розробити комплексну схему руху транспорту

2
0
У Луцьку хочуть розробити комплексну схему руху транспорту
Для розробки комплексної схеми руху транспорту в Луцьку оголосили тендер з бюджетом у 600 тисяч гривень.

Про це повідомляє «Конкурент».

Нині триває етап обрання переможця. Серед претендентів - три компанії.

Представництво "Дорнієр консалтинг інтернешенал ГМБХ" запропонувало найнижчу ціну, проте було дискваліфіковане. Компанія запропонувала ціну не відповідно до технічного завдання та не надала усіх необхідних документів.

Київське ТзОВ "А+С Україна" запропонувало найнижчу ціну в 554 388 грн. А Харківський національний дорожньо-транспортний університет міг би виконати роботи за 600 тисяч гривень.

Календарний графік виконання робіт визначений на 2017-2018 роки.

Зокрема, виконавець повинен обстежити транспортні потоки на магістральній вулично-дорожній мережі у період вересень-листопад 2017 року, обстежити пасажиропотоки громаського транспорту, розробити заходи по вдосконаленню організації дорожнього руху на ділянках і місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, вузлах з транспортними затримками та біля ринків, надати пропозиції щодо вдосконалення світлофорного регулювання.

У технічному завданні також вказана вимога надати пропозиції щодо розвитку велосипедної мережі в місті, підземних переходів, зон відпочинку та заняття спортом, а також пропозицій щодо розширення зон зберігання та паркування автотранспорту, в тому числі на підходах до центральної частини міста, в житлових кварталах, вздовж магістральних вулиць біля об'єктів масового відвідування громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
думаю, що 600 тисяч - це дуже мало на такі плани.
Відповісти
треба як на водоканалі. Мінімум три ляма.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні