У Тернополі без суду виправдали водія-вбивцю дитини

5
-4
У Тернополі без суду виправдали водія-вбивцю дитини
Водій «Шкоди» у загибелі 3-річного хлопчика не винен. Такі висновки надали експерти.

Справу закрили, адже у діях водія не виявили ознак злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України,- пишуть 20 хвилин.

Про це повідомив начальник відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту головного управління нацполіції в області Богдан Шуляр.

Нагадаємо, Водій «Шкоди» збив трирічного хлопчика. Дитина померла у кареті «швидкої». Аварія сталась 20 червня близько 19.15 на вул. Лесі Українки у Тернополі.

Завершено виконання комп’ютерно-технічної та автотехнічної експертиз, які мали дати відповідь на питання щодо можливості водію автомобіля «Шкода» запобігти наїзду на дитину з моменту її виявлення, – каже Богдан Шуляр. – Висновок експертів: водій уникнути наїзду не міг, адже занадто малою була відстань від авто до дитини.

Кримінальне провадження було розпочато за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Справу вже закрили за відсутністю складу злочину у діях водія.

Поблизу місця ДТП комунальники зрізали кущі, аби оглядовість була кращою. Нагадаємо, саме з-за кущів малюк раптово вибіг на дорогу. І водій не міг заздалегідь його побачити.

Ми звертаємось до всіх батьків з проханням дотримуватись правил руху, адже діти часто беруть приклад з дорослих, – звертається до тернополян Богдан Шуляр. – І самі не порушуйте, і дітей вчіть правилам. Дорога не пробачає помилок. Не варто ризикувати та наражати себе і близьких на небезпеку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага,дуже зручно "відмазався"!
Відповісти
Не завжди водії винні у неуважності пішоходів, де батьки хлопчика були? Якщо ви водій, то знали б, що якщо хтось різко вибігає на дорогу, не завжди можна швидко загальмувати. Так що думайте, перш ніж писати.
Відповісти
Обмежити швидкість руху треба,тоді буде більше можливостей зупинити таску в подібних ситуаціях!.
Відповісти
Дорога в 4 полосы. Как!!!!??? Как можно её переходить без пешеходной разметки.... Люди, где ваши мозги...
Написанное ребенок выбежал на дорогу из за кустов, а мама ребенка где была? За руку не держала его у проезжей части?
Відповісти
кум працює в німеччині, там швидкість руху по місту 30км/год, раз проїхав 34км/год отримав штраф 35 евро. Камера дуже гарно відзнімає і номер авто і водія.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні