На Волині поверх тепломережі будують каплицю

2
-9
На Волині поверх тепломережі будують каплицю
У Луцькій міській раді з’ясовували, чи законне будівництво каплиці над тепломережею на вулиці Володимирській.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 12 вересня, - повідомляють«Волинські новини».

На засіданні розглянули відповідь ДКП «Луцьктепло» на звернення депутата Олександра Волинця щодо законності будівництва каплиці на вулиці Володимирській над тепломережею.

У документі йдеться про те, що у Свято-Миколаївської релігійної громади Волинської єпархії УПЦ є державний акт на право постійного користування земельною ділянкою.

ДКП «Луцьктепло» погодило схему плану будівництва каплиці з парафіяльними приміщеннями при умові виконання договору та видало технічні умови на теплопостачання від котельні на вулиці Володимирській, 100.

На обгородженому об’єкті тривають будівельні роботи над тепловою мережею в місці підключення каплиці. ДКП «Луцьктепло» здійснює нагляд за дотриманням виконання технічних умов, на їхній основі розробили проект.

Цю інформацію члени комісії вирішили взяти до відома.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як завжди - ніхто нічого не узгоджував...
Відповісти
Коли ота тепломережа "гахне"тоді будуть шукати винного
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні