--> На Волині рішення про звільнення директора КП «Ласка» переклали на Пустовіта | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині рішення про звільнення директора КП «Ласка» переклали на Пустовіта

5
2
На Волині рішення про звільнення директора КП «Ласка» переклали на Пустовіта
Комісія Луцької міської ради об’єднала звернення громадян з вимогами звільнення директора КП «Ласка» Дани Новарчук і звернення на її підтримку, та вирішила передати їх виконувачу повноважень міського голови Григорію Пустовіту.

Відповідне рішення прийняли 12 вересня під час засідання комісії міської ради, - повідомляє видання "ВолиньPost".

Нагадаємо, раніше у Луцьку зоозахисники вимагали звільнити директора КП «Ласка» Дану Новарчук. Активісти просили перевірити цільове використання коштів, виділених на притулок і звинувачували директора «Ласки» у жахливому поводженні з тваринами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Керівник луцького притулку для собак просить майже мільйон на будівництво

На засіданні мали розглянути звернення «Ласки» про надання інформації щодо представників ГО «Волинське об’єднання зоозахисту», петицію про звільнення директора КП «Ласка» Богдани Новарчук та проведення перевірки діяльності підприємства, колективне звернення мешканців міста на підтримку директорки та аналогічне звернення голови ГО «Волинське товариство захисту тварин».

Голова комісії Андрій Козюра зауважив, що всі озвучені питання вже розглядали попередньо та заслуховували доповідачів. Тож доцільно буде їх об’єднанти та спрямувати для розгляду Григорію Пустовіту, адже призначення і звільнення керівників КП входить до посадових обов’язків міського голови.

Зрештою члени комісії підтримали цю пропозицію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати в три шиї.
Відповісти
Вбивцю тварин і корупціонерку- геть!
Відповісти
Якщо має чим заплатити путсоцвіту, то буде все хокей. Отримає підтримку. А якщо ні, то пора збирати речі. Взагалі, чому її так довго тримають і возяться з нею? Срамота!!!
Відповісти
Її одразу на нари треба
Відповісти
Не тривожте її, вона шукає 100-го чоловіка, то ж чудо в пір'ї, всі гроші в хід пустила, добре на тих собачках заробила.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні